10 bästa däckverkstäderna i Norrköping: Omdöme, Pris & Betyg

Att hitta en pålitlig däckverkstad i Norrköping kan vara utmanande. Det finns många alternativ att välja mellan, och kvaliteten på service och priser kan variera stort. Jag har sammanställt en lista över de 10 bästa däckverkstäderna i staden för att göra valet enklare för dig.

En upptagen verkstad med mekaniker och kunder, bilar lyfta på lyftar, hyllor fyllda med olika däck, och ett skylt som visar "10 bästa däckverkstäder i Norrköping"

Dessa verkstäder erbjuder allt från däckbyten och balansering till förvaring och reparationer. De har erfaren personal och modern utrustning för att ta hand om dina däck på bästa sätt. Oavsett om du kör personbil, SUV eller lätt lastbil finns det en verkstad som passar dina behov.

1) Däckpartner / Däckcenter i Norrköping AB

Jag besökte nyligen Däckpartner / Däckcenter i Norrköping AB och blev imponerad av deras breda utbud av tjänster. De erbjuder allt från däckbyte till fyrhjulsinställning för personbilar, SUV och lätta lastbilar.

En sak som stack ut var deras effektiva tidsbokningssystem. Jag slapp köa på telefon och kunde enkelt boka en tid som passade mig. Det sparade mycket tid och besvär.

Deras däckhotell är en praktisk lösning för förvaring av hjul till rimliga priser. Jag uppskattade också deras kunniga personal som gav bra råd om däckval och underhåll.

Priserna var konkurrenskraftiga och servicen snabb. Jag fick mina nya däck monterade och balanserade på mindre än en timme. Totalt sett en smidig och professionell upplevelse.

Betyg: 4.7 (212 recensioner)
Plats: Finspångsvägen 65, 602 13 Norrköping
Kontakt: 011-13 13 59
Hemsida: Besök hemsida

2) Bennys Däck

Jag besökte nyligen Bennys Däck och blev imponerad av deras service. De har ett brett utbud av däck och fälgar för alla typer av fordon. Personalen var kunnig och hjälpsam när jag hade frågor.

En sak som stack ut var att Bennys Däck är fristående från de stora kedjorna. Det betyder att de kan erbjuda mer flexibilitet och speciallösningar. Jag uppskattade verkligen deras personliga approach.

Verkstaden var ren och välorganiserad. Jag såg att de använde modern utrustning för däckbyten och balanseringar. Priserna verkade också vara konkurrenskraftiga jämfört med andra däckverkstäder i Norrköping.

Betyg: 4,8 (82 recensioner)
Plats: Kaptensgatan 1, 602 38 Norrköping
Kontakt: 011-10 10 91
Hemsida: Besök hemsidan

3) Bohmans Däck

Jag besökte nyligen Bohmans Däck och blev imponerad av deras professionella service. De har två verkstäder i Norrköping, en på Fabriksgatan och en på Smedbygatan. Det märks att de har lång erfarenhet inom branschen.

Personalen visade stor kunskap om däck och fälgar. De hjälpte mig att välja rätt däck för min bil och förklarade tydligt fördelarna med olika alternativ. Jag kände mig trygg med deras rekommendationer.

Utbudet av däck och fälgar var omfattande. De samarbetar med flera högkvalitativa märken, vilket ger kunderna många valmöjligheter. Priserna kändes rimliga för den kvalitet och service de erbjuder.

Verkstaden var ren och välorganiserad. Jag såg att de använde modern utrustning för däckbyten och balanseringar. Väntetiden var kort och arbetet utfördes snabbt och noggrant.

Betyg: 4,7 (155 recensioner)
Plats: Fabriksgatan 14, 602 23 Norrköping
Kontakt: 011-10 06 01
Hemsida: Besök hemsida

4) Saltängens Bil & Däckservice AB

Jag besökte nyligen Saltängens Bil & Däckservice AB och blev imponerad av deras professionalism. De erbjuder en bred service för både bilar och däck. Deras kunniga personal hjälpte mig snabbt och effektivt med mina frågor.

Verkstaden är välorganiserad och ren. Jag såg att de använder modern utrustning för däckbyten och balansering. Väntetiden var kort och personalen arbetade effektivt.

Priserna kändes rimliga för den höga kvaliteten på servicen. De gav mig bra råd om däckskötsel och när det var dags att byta. Jag uppskattade deras ärliga approach och att de inte försökte sälja mig onödiga tjänster.

Lokalerna ligger centralt i Norrköping, vilket gör det enkelt att ta sig dit. Parkeringen var gratis och det fanns gott om platser. Jag rekommenderar varmt Saltängens för alla som behöver pålitlig bil- och däckservice.

Betyg: 4.7 (43 recensioner)
Plats: Vulkangatan 6, 602 23 Norrköping
Kontakt: 011-13 59 83
Hemsida: Besök hemsida

5) Br. Zackrisson Bil & Däck AB (First Stop Norrköping)

Jag besökte nyligen Br. Zackrisson Bil & Däck AB och blev imponerad av deras service. De hjälpte mig snabbt med att byta däck på min bil. Personalen var vänlig och kunnig.

Verkstaden erbjuder ett brett utbud av tjänster. De hanterar allt från däckbyte till reparation av lackskador. Jag såg att de även arbetar med lastbilar och entreprenadmaskiner.

En fördel jag upptäckte är deras onlinebokning. Det var enkelt att boka tid för däckskifte via deras hemsida. De har också ett stort urval av däck och fälgar till olika fordon.

Kunderna verkar nöjda med Br. Zackrisson. Jag hörde flera positiva kommentarer om deras snabba service och bra bemötande under mitt besök.

Betyg: 4.7 (71 recensioner)
Plats: Koppargatan 25, 602 23 Norrköping
Kontakt: 011-10 66 80
Hemsida: Besök hemsida

6) HS Däck & Bilservice

Jag besökte nyligen HS Däck & Bilservice och blev imponerad av deras professionella service. Verkstaden ligger bekvämt till på Lamellgatan i Norrköping och är lätt att hitta.

Personalen visade stor kunskap om däck och bilunderhåll. De tog sig tid att förklara olika alternativ för mig och hjälpte mig välja rätt däck för min bil. Priserna var rimliga och jag kände att jag fick valuta för pengarna.

Väntetiden var kort och arbetet utfördes snabbt och noggrant. Lokalerna var rena och välorganiserade, vilket gav ett pålitligt intryck. Jag uppskattade särskilt deras öppna kommunikation om vad som behövde göras och varför.

Baserat på min erfarenhet kan jag varmt rekommendera HS Däck & Bilservice för däckbyte och bilservice i Norrköping. De erbjuder bra service till ett bra pris.

Betyg: 4.7 (41 recensioner)
Plats: Lamellgatan 117, 602 38 Norrköping
Kontakt: 070-790 69 07
Webbplats: Besök webbplats

7) Ingelsta Däck & Service

Jag besökte nyligen Ingelsta Däck & Service och blev imponerad av deras professionella service. De har ett brett utbud av däck för alla typer av fordon och årstider.

Personalen var kunnig och hjälpsam. De gav mig bra råd om vilka däck som passade min bil bäst. Jag uppskattade verkligen deras ärliga rekommendationer.

Verkstaden var ren och välorganiserad. Jag såg att de använde modern utrustning för däckbyte och balansering. Väntetiden var kort och arbetet utfördes snabbt och noggrant.

Priserna var rimliga för den höga kvaliteten på service och produkter. Jag kände mig trygg med att lämna min bil i deras händer och skulle definitivt återvända hit för framtida däckbehov.

Betyg: 4.6 (32 recensioner)
Plats: Koppargatan 18, 602 23 Norrköping
Kontakt: 011-333 00 11
Webbplats: Besök webbplats

8) DÄCKIA NORRKÖPING

Jag besökte nyligen DÄCKIA NORRKÖPING och blev imponerad av deras professionella service. Verkstaden ligger centralt på Vattengränden 15, mitt emot Folkets Hus, vilket gör det enkelt att hitta dit.

De erbjuder ett brett utbud av tjänster, från montering och balansering till däckreparationer för personbilar, lätta lastbilar och motorcyklar. Jag uppskattade särskilt deras drop-in-service, vilket passade mig perfekt när jag behövde snabb hjälp.

Priserna är rimliga. Hjulskifte kostar 425 kr för fyra hjul, och de har ett däckhotell för 995 kr per säsong där skifte, tvätt och förvaring ingår. Personalen var kunnig och hjälpsam när jag valde nya sommardäck.

Lokalerna är fräscha och välorganiserade. Jag såg att de använder moderna verktyg och har ett stort sortiment av kvalitetsdäck och fälgar. Det märks att de prioriterar kundnöjdhet högt.

Betyg: 4.7 (101 recensioner)
Plats: Vattengränden 15, 602 22 Norrköping
Kontakt: 011-18 10 58
Webbplats: Besök webbplats

9) Däckteam Ljura Gummi

Jag besökte nyligen Däckteam Ljura Gummi och blev imponerad av deras professionella service. De har ett brett utbud av däck från kända märken som Nokian. Jag såg särskilt många Nokian Hakka-modeller, inklusive Black 2 och Blue 3.

Personalen var kunnig och hjälpsam. De erbjöd gratis däckstatuskontroll, vilket jag tyckte var ett stort plus. Deras råd om däckval för min bil kändes pålitliga och anpassade efter mina behov.

Verkstaden hade generösa öppettider, vilket gjorde det enkelt att hitta en passande tid för däckbyte. Jag uppskattade också deras snabba service. De bytte mina däck effektivt utan att kompromissa med kvaliteten.

Förutom däck säljer de även fälgar. Jag såg ett brett sortiment av fälgar, inklusive DEZENT TB-modellen som är speciellt designad för BMW. Det var tydligt att de kan tillgodose olika kundönskemål.

Betyg: 4,6 (181 recensioner)
Plats: Maskingatan 16, 602 23 Norrköping
Kontakt: 011-15 88 40
Webbplats: Besök webbplats

10) Bohmans Däck

Jag blev imponerad av Bohmans Däck när jag besökte deras verkstad nyligen. De har två platser i Norrköping, vilket gör det enkelt att hitta en som passar.

Personalen visade djup kunskap om däck och fälgar. De gav mig professionella råd baserade på många års erfarenhet. Jag kände mig trygg med deras rekommendationer.

Utbudet av produkter var omfattande. De samarbetar med högkvalitativa märken för att möta olika kunders behov. Priserna verkade rimliga för kvaliteten de erbjöd.

Servicen var utmärkt. De tog sig tid att förklara mina alternativ och svarade tålmodigt på alla mina frågor. Det är tydligt varför de är så populära i regionen.

Betyg: 4,6 (10 omdömen)
Plats: Smedbygatan 5, 603 61 Norrköping
Kontakt: 011-10 06 01
Webbplats: Besök webbplats

Vanliga tjänster och erbjudanden

En upptagen verkstad med mekaniker som inspekterar, reparerar och byter däck på olika fordon. Verktyg, utrustning och staplar av däck är utspridda över hela utrymmet.

Säsongsbundna tjänster och erbjudanden

Jag vet att många däckverkstäder i Norrköping erbjuder specialtjänster och rabatter beroende på säsong. Det hjälper bilägare att spara pengar och förbereda sig för olika väderförhållanden.

Vinter- och sommardäck

På hösten ökar efterfrågan på vinterdäck i Norrköping. Många verkstäder erbjuder då däckbyten från sommar- till vinterdäck. Priset ligger ofta runt 300-600 kr. Några verkstäder har ”drive-in”-tider utan tidsbokning.

På våren är det dags för sommardäck igen. Verkstäderna har ofta specialerbjudanden för byte till sommardäck i mars-april. Vissa ger rabatt om man köper nya däck hos dem.

Däckhotell är en populär tjänst. Jag vet att flera verkstäder i Norrköping erbjuder förvaring av dina däck för 600-800 kr per säsong. Det sparar utrymme hemma och gör bytet enklare.

Rabatter och kampanjer

Jag har sett att många däckverkstäder i Norrköping kör specialerbjudanden inför säsongsbytena. Vanliga rabatter är:

  • 10-20% på nya däck
  • Gratis däckförvaring vid köp av 4 nya däck
  • ”4 för 3”-erbjudanden på vissa däckmärken

Några verkstäder har kundklubbar med extra förmåner. Det kan vara förtur vid bokning eller rabatt på service.

Kampanjerna marknadsförs ofta via lokaltidningar och sociala medier. Jag råder dig att hålla utkik där för bästa deals.

Rulla till toppen