3 bästa däckverkstäderna i Skänninge: Omdöme, Pris & Betyg

Skänninge har flera däckverkstäder som erbjuder service och försäljning av däck. Som bilägare är det viktigt att ha bra däck för säkerheten och prestandan.

En upptagen däckverkstad i Skänninge med mekaniker som arbetar på bilar, hyllor med däck och ett väntrum för kunder.

Jag har undersökt alternativen och hittat de tre bästa däckverkstäderna i Skänninge. De här verkstäderna utmärker sig genom sin kunskap, service och utbud av kvalitetsdäck. Låt mig berätta mer om dem.

1) Skänninge Gummiverkstad

Jag besökte nyligen Skänninge Gummiverkstad och blev imponerad av deras professionella service. De har ett brett utbud av däck och fälgar för alla typer av fordon.

Personalen var kunnig och hjälpsam. De gav mig bra råd om vilka däck som passade bäst för min bil och min körstil. Priserna var också rimliga jämfört med andra verkstäder i området.

Väntetiden var kort och arbetet utfördes snabbt och noggrant. Verkstaden var ren och välorganiserad, vilket gav ett gott intryck.

De erbjuder även däckförvaring, vilket är praktiskt för oss som bor i lägenheter utan garage. Allt som allt en pålitlig verkstad för alla dina däckbehov.

Betyg: 4.9 (137 recensioner)
Plats: Verkstadsvägen 21, 596 34 Skänninge
Kontakt: 0142-415 02
Hemsida: Besök hemsida

2) Däckcentralen

Jag besökte nyligen Däckcentralen i Skänninge och blev imponerad av deras expertis. De hjälpte mig välja rätt däck för min bil med stor kunskap och tålamod.

Verkstaden var ren och välorganiserad. Personalen arbetade effektivt och bytte mina däck på kort tid. Jag uppskattade deras professionella bemötande.

Priserna var rimliga för den höga kvaliteten på service och produkter. Jag kände mig trygg med att lämna min bil i deras händer.

Betyg: 4,2 (16 recensioner)
Plats: Verkstadsvägen 6, 596 34 Skänninge
Kontakt: 0142-405 24
Webbplats: Besök webbplats

3) Däckteam

Jag besökte nyligen Däckteam i Skänninge och blev imponerad av deras service. De har ett brett utbud av däck från kända märken och erbjuder snabba däckbyten.

Personalen var kunnig och hjälpsam. De gav mig goda råd om vilka däck som passade min bil bäst och förklarade tydligt skillnaderna mellan olika alternativ.

Verkstaden var ren och välorganiserad. Jag uppskattade att de hade en bekväm väntyta med gratis kaffe medan arbetet utfördes. Priserna var rimliga för den höga kvaliteten på service och produkter.

Betyg: 4,3 (7 recensioner)
Plats: Verkstadsvägen 9-3, 596 34 Skänninge
Kontakt: 0142-405 24
Webbplats: Besök webbplats

Tjänster som erbjuds av en däckverkstad

En livlig däckverkstad med mekaniker som servar bilar, byter däck och inspekterar fordon i Skänninges tre bästa däckverkstäder.

En bra däckverkstad tillhandahåller flera viktiga tjänster för bilägare. Dessa inkluderar däckbyte, balansering och reparationer för att hålla dina däck i toppskick.

Däckbyte och montering

Jag byter däck efter säsong och monterar nya när de gamla är utslitna. Det tar cirka 30-60 minuter att byta fyra däck. Priset varierar mellan 400-800 kronor beroende på däckstorlek. Jag ser till att rätt däcktryck används och att hjulmuttrarna dras åt korrekt för säker körning.

Däckbalansering

Jag balanserar däcken för jämn slitage och bekväm körning. Det kostar oftast 100-200 kronor per däck. Obalanserade däck kan orsaka vibrationer och ojämn styrning. Balansering ökar däckens livslängd och förbättrar bränsleekonomin.

Däckreparation

Jag lagar punkteringar och mindre skador på däcken. En enkel lagning kostar runt 200-400 kronor. För större skador kan däcket behöva bytas ut. Jag bedömer om reparation är säker eller om ett nytt däck krävs. Snabb lagning kan rädda ett dyrbart däck.

Rulla till toppen