10 bästa däckverkstäderna i Borås: Omdöme, Pris & Betyg

Borås har många däckverkstäder att välja mellan. Som bilägare kan det vara svårt att veta vilken som passar bäst för dina behov. Jag har undersökt alternativen för att hjälpa dig hitta rätt.

En upptagen däckverkstad i Borås med mekaniker som arbetar på bilar och hyllor fyllda med olika typer av däck

I den här artikeln presenterar jag de 10 bästa däckverkstäderna i Borås baserat på service, priser och kundrecensioner. Du får en översikt av de främsta alternativen för däckbyte, reparationer och förvaring i staden.

1) Borås Däckservice AB

Jag besökte nyligen Borås Däckservice AB och blev imponerad av deras professionalism. De erbjuder ett brett utbud av däck och fälgar från ledande varumärken.

Personalen var kunnig och hjälpsam. De gav mig råd om de bästa däcken för min bil och erbjöd snabb montering. Deras priser var också konkurrenskraftiga.

Verkstaden var ren och välorganiserad. Jag uppskattade att de hade ett bekvämt väntrum med kaffe medan arbetet utfördes. Totalt sett var det en smidig och positiv upplevelse.

Betyg: 4,8 (83 recensioner)
Plats: Sjumilagatan 4, 507 42 Borås
Kontakt: 033-15 65 60
Webbplats: Besök webbplats

2) Din Bil & Däck Verkstad i Borås

Jag besökte nyligen Din Bil & Däck Verkstad i Borås och blev imponerad av deras service. De erbjuder ett brett utbud av däck och fälgar för alla typer av fordon.

Personalen var kunnig och hjälpsam. De gav mig goda råd om vilka däck som passade bäst för min bil och min körstil. Priserna var också rimliga jämfört med andra verkstäder i området.

Verkstaden var ren och välorganiserad. Jag väntade bekvämt i deras kundmottagning medan de bytte mina däck. Det tog bara cirka 45 minuter från start till slut.

Betyg: 4,6 (132 recensioner)
Plats: Druveforsvägen 32, 504 33 Borås
Kontakt: 033-25 77 79
Webbplats: Besök webbplats

3) Däckia Borås

Jag besökte nyligen Däckia Borås och blev imponerad av deras service. De har ett brett utbud av däck från olika märken och prisklasser. Personalen var kunnig och hjälpsam när jag skulle välja nya sommardäck till min bil.

Verkstaden är välorganiserad och effektiv. Jag fick snabb hjälp med däckbytet och balansering. Priserna är rimliga för området, och de erbjuder ofta bra kampanjer.

Väntrummet är rent och bekvämt. Det finns gratis kaffe och tidningar för kunderna. Jag uppskattade att de höll mig informerad om arbetets framsteg under hela processen.

Betyg: 4.2 (56 recensioner)
Plats: Göteborgsvägen 35, 504 35 Borås
Kontakt: 033-12 54 44

4) Vianor Borås, Von Lingens Väg

Jag besökte nyligen Vianor Borås på Von Lingens Väg och blev imponerad. Deras personal är kunnig och hjälpsam. De gav mig utmärkt rådgivning om mina däck.

Verkstaden är ren och välorganiserad. Jag såg modern utrustning som används för däckbyten och balanseringar. Väntetiden var kort och servicen snabb.

Priserna är rimliga för en auktoriserad däckverkstad. De erbjuder också däckhotell, vilket är praktiskt för säsongsförvaring. Jag kommer definitivt att återvända hit för mina framtida däckbehov.

Betyg: 4,5 (168 recensioner)
Plats: von Lingens väg 7, 504 47 Borås
Kontakt: 033-10 04 50
Hemsida: Besök hemsida

5) Euromaster Borås

Jag besökte nyligen Euromaster Borås och blev imponerad av deras professionella service. De erbjuder ett brett utbud av däck för alla typer av fordon.

Deras kunniga personal hjälpte mig snabbt att hitta rätt däck för min bil. De gav mig också bra råd om däckskötsel och säkerhet på vägen.

Verkstaden är ren och välorganiserad. Jag uppskattade att de var effektiva och fick mitt däckbyte klart på under en timme.

Betyg: 4,6 (92 recensioner)
Plats: Företagsgatan 3, 504 94 Borås
Kontakt: 033-25 45 10
Hemsida: Besök hemsidan

6) Arnes Gummiverkstad / Bilvårdspecialisten Sjuhärad AB

Jag besökte nyligen Arnes Gummiverkstad i Borås. De är experter på däck och bilunderhåll. Jag blev imponerad av deras kunskap och effektiva service.

Verkstaden har modern utrustning och ett stort utbud av däck. Personalen var hjälpsam och svarade på alla mina frågor. De gav mig bra råd om däckval för min bil.

Priserna var rimliga och de erbjöd snabb service. Jag fick mina nya däck monterade på mindre än en timme. Lokalerna var rena och välorganiserade.

Betyg: 4,5 (40 recensioner)
Plats: Verkstadsgatan 6, 504 62 Borås
Kontakt: 033-12 24 44
Hemsida: Besök hemsidan

7) Euromaster Borås – Nordskog Däck AB

Jag besökte nyligen Euromaster Borås – Nordskog Däck AB och blev imponerad av deras professionella service. De har ett brett utbud av däck för olika fordon och årstider.

Personalen var kunnig och hjälpsam. De gav mig bra råd om vilka däck som passar min bil bäst. Jag uppskattade deras ärliga rekommendationer och rimliga priser.

Verkstaden var ren och välorganiserad. De använder modern utrustning för däckbyte och balansering. Jag väntade bara en kort stund innan min bil var klar.

Betyg: 4,9 (44 recensioner)
Plats: Bergkantsgatan 2, 506 49 Borås
Kontakt: 033-722 28 22
Webbplats: Besök webbplats

8) Hjultomtens Däckservice HB

Jag besökte nyligen Hjultomtens Däckservice HB i Borås och blev imponerad av deras professionella service. De har ett brett utbud av däck från kända märken till rimliga priser.

Personalen var vänlig och kunnig. De gav mig värdefulla råd om vilka däck som passar bäst för min bil och körvanor. Jag uppskattade verkligen deras ärliga rekommendationer.

Verkstaden var ren och välorganiserad. De hade modern utrustning för däckbyte och balansering. Jag väntade bekvämt i deras väntrum medan arbetet utfördes effektivt.

Betyg: 4,6 (120 recensioner)
Plats: Kilsundsgatan 6, 504 68 Borås
Kontakt: 033-41 37 01

9) Vianor Borås, Getängsvägen

Jag besökte nyligen Vianor på Getängsvägen i Borås och blev imponerad av deras professionella service. Personalen var kunnig och hjälpsam när jag behövde nya däck till min bil.

Verkstaden var ren och välorganiserad. Jag uppskattade att de hade ett stort urval av däck från olika märken. Priserna var rimliga och de erbjöd även däckförvaring.

Väntetiden var kort och arbetet utfördes snabbt och noggrant. De gav mig bra råd om däckskötsel och när det var dags att byta igen.

Betyg: 4,6 (134 omdömen)
Plats: Getängsvägen 14, 504 68 Borås
Kontakt: 033-10 02 20
Hemsida: Besök hemsida

10) Johanssons Däck i Borås AB

Jag besökte nyligen Johanssons Däck i Borås och blev imponerad av deras professionella service. De har ett brett utbud av däck från kända märken och erbjuder snabba däckbyten.

Personalen var kunnig och hjälpsam. De gav mig bra råd om vilka däck som passade min bil bäst. Priserna var också rimliga jämfört med andra däckverkstäder i området.

Verkstaden var ren och välorganiserad. Jag uppskattade att de hade en bekväm väntplats med kaffe medan arbetet utfördes. Totalt tog däckbytet mindre än en timme.

Betyg: 4,9 (76 recensioner)
Plats: Kindsgatan 11, 504 50 Borås
Kontakt: 033-14 15 30

Tjänster som erbjuds av däckverkstäder

En rad av 10 däckservicebutiker i Borås, Sverige, som var och en visar sina tjänster och specialiteter på ett livligt och inbjudande sätt

Däckverkstäder i Borås ger bilägare flera viktiga tjänster. De hjälper till med däckbyte, hjulinställning och reparationer.

Däckbyte

Jag byter däck åt kunder varje säsong. Det tar ungefär 30 minuter per bil. Jag tar av de gamla däcken, sätter på de nya och balanserar hjulen. Det kostar runt 400-600 kr. Många sparar tid genom att lämna in bilen på morgonen och hämta den efter jobbet.

Hjulinställning

Jag gör hjulinställningar för att minska däckslitage och spara bränsle. Jag använder datoriserad utrustning för att mäta och justera vinklar. Det tar cirka en timme och kostar 800-1200 kr. Jag rekommenderar kontroll varje år eller efter 20 000 km.

Däckreparation

Jag lagar punkteringar och andra skador på däck. Små hål tätas med gummiplugg. Större skador kan kräva byte. En enkel lagning kostar 200-300 kr och tar 15-30 minuter. Jag kontrollerar alltid om däcket är säkert att reparera.

Rulla till toppen