Ljuskällans betydelse

inomhuslampor

Nu är det LED-lampornas tid. Du visste väl att förbudet mot konventionella lampor började att gälla i februari 2023? 

Nya tidens belysning – tacksam för både plånbok och miljö

Inga vanliga glödlampor får tillverkas längre, men de som finns kvar får användas. Ett gott råd är att passa på att byta all din belysning till LED redan nu – du kommer att tjäna på det. Det är en mycket effektivare form av belysning och du kommer att glädja så väl plånboken som miljön. Du hittar ett gigantiskt urval av lampor online om du kikar in på www.lampornu.se. Den nya tidens belysning finns för alla smaker och du kommer med största säkerhet att hitta det som passar dig och dina behov.
Ta god tid på dig när du väljer lampor online. Belysning är pricken över i:et när det kommer till inredning och det som sätter det där lilla extra för hemmets trevnad och atmosfär. Det finns så många lampor online att välja mellan på lampornu.se, men kom ihåg att inredarnas bästa tips är att hellre ha för många ljuskällor i ett rum, än för få. En bra grundregel att ha i minnet är att till ett rum behövs oftast mellan sju och tio former av belysning. Och glöm inte dimmern för att kunna välja den stämning som du vill ha vid olika tillfällen!

Belys trädgården

På lampornu.se hittar du även utomhusbelysning som till exempel fasadbelysning och gatubelysning. Utebelysning har två särskilt viktiga funktioner och det ena är givetvis att det ökar så väl säkerheten som tryggheten. Den andra funktionen är den estetiska – rätt belysning kan göra underverk för ditt hus eller din trädgård. En snygg fasadbelysningen blir till husets krona och att välja att lysa upp ett träd eller något annat i trädgården skapar ett estetiskt blickfång. Välj gärna LED-armaturer med sensorer eller skymningslägen – allt för att spara ytterligare på både energikostnader och miljöpåverkan. 

Rulla till toppen