Multifunktionell och estetisk förvaring på uteplatsen

Grillkväll på sommaren

Se till att hålla dina dynor till trädgården eller uteplatsen rena och fräscha. Det fixar du lätt med praktisk förvaring. 

Skydda dina dynor med en praktisk box

Trädgården, uteplatsen eller balkongen är en härlig plats att koppla av på, men även till att bjuda hem släkt och vänner till. Det är viktigt att sitta skönt och dina dynor förvarar du med fördel i en dynbox. Då förlänger du dynornas hållbarhet avsevärt.

Förvandla din uteplats till ett extra rum som du kan ha stor glädje av många månader om året. Med många inbjudande platser där du sitter skönt lär du få minnesvärda stunder i goda vänners lag. 


En dynbox är en smart investering då du kan förvara så mycket fler saker än just dynor i den! Vad sägs om att bara kunna slänga ner barnens alla leksaker i den eller att ha en dynbox för dina trädgårdsredskap? 


En dynbox fixar förvaringen till så väl dynor som annat och som om det inte räckte kan den även bli till en snygg inredningsdetalj. Den fungerar även alldeles perfekt som en extra sittplats eller som en avställningsyta. Du hittar dynboxar i många olika slags utföranden och du kommer lätt att finna just den dynbox som passar dig och din smak allra bäst. 

Snygg inredningsdetalj – inte bara förvaring

Om du väljer att använda dynboxen som en extra sittbänk kan det vara fint att lägga på vackra dynor och kuddar. Det blir både estetiskt tilltalande och skönt att sitta på. Här får flera personer plats, men tänk på att kontrollera maxvikten på dynboxen om du tänker använda den som sittplats. 


Förvaring kan man aldrig få för mycket av. Ett tips är att placera ut snygga dynboxar på flera ställen i trädgården och täcka dem med filtar och kuddar när det bjuds in till festliga sammankomster eller för en mysig kväll med familjen. 

Rulla till toppen