Marknadsför effektivt och personligt

Marknadsför effektivt och personligt

Söker du efter en mångsidig och flexibel skylt till din restaurangverksamhet? Då har vi ett förslag till dig! 

Griffeltavlans flexibilitet

Vårt tips är att satsa på griffeltavlor. En griffeltavla har ett nästintill obegränsat användningsområde och är det ultimata valet till alla typer av restaurangverksamheter, men självklart även till butiker. I vårt moderna samhälle är en griffeltavla med handskriven text ett mycket välkommet inslag. Det bryter av perfekt och drar effektivt till sig blicken.

Du kan enkelt få ut ditt budskap extra personligt om du använder dig av griffeltavlor. Deras mångsidighet är fantastisk och du ändrar smidigt budskap allt efter behov. De passar utmärkt på en restaurang eller i en bar där menyer ändras ofta.

Utbudet av griffeltavlor är enormt och du hittar dem i alla möjliga former, storlekar och utföranden. Griffeltavlan må vara gammal i gemet, men den håller än i våra tider och dess popularitet bara ökar. Det är inte många skyltar som slår dess användningsbarhet och flexibilitet! 

Var kreativ

Ställ en gatupratare utanför din verksamhet med ditt bästa erbjudande för att fånga din potentiella gäst i steget. Häng upp griffeltavlor på väggarna där du enkelt och lättläst kan meddela dina gäster om menyer och priser. En griffeltavla på stativ blir ett trevligt, personligt och välkomnande inslag i entrén till din restaurang. Du hittar även små griffeltavlor som är perfekta att ställa på borden eller på disken vid kassan.


Här är det endast fantasin som sätter gränser – varför inte hänga upp en lampa över griffeltavlan eller rama in den som en tavla? Hur du än väljer att hänga och placera dina griffeltavlor, kommer de med all säkerhet att skänka din restaurang en inbjudande atmosfär. 

Här har vi mest nämnt griffeltavlans stora användarbarhet inom restaurangverksamhet, men de passar givetvis precis lika bra till andra former av verksamheter där du enkelt vill locka till dig uppmärksamheten och få ut ditt budskap. 

Rulla till toppen